Sander van der Eijk en Pol van Boekel zijn woensdag allebei actief in een duel tussen Real Madrid en Napoli. Van der Eijk fluit om 16.00 uur voor de aftrap van de Youth League – wedstrijd tussen de Onder 19-teams van beide clubs. Pol van Boekel assisteert vanaf 21.00 uur vanuit het hoofdkantoor in Nyon (Zwitserland) de VAR in de Champions League.

Van der Eijk wordt in Madrid langs de zijlijnen geassisteerd door Rens Bluemink en Dyon Fikkert. Fernando Bueno Prieto uit Spanje is de vierde official.

Real Madrid onder 19 gaat aan de leiding in groep C van de UEFA Youth League met acht punten uit vier wedstrijden. Napoli onder 19 staat laatste op vijf punten achterstand van de koploper. Alleen bij een overwinning in Madrid maakt Napoli nog kans op de volgende ronde.

AVAR Pol van Boekel

Na het voorgerecht van de jeugdteams loopt het Estadio Santiago Bernabeu om 21.00 uur vol voor het hoofdmenu: Real Madrid – Napoli in de Champions League. Het duel in groep C staat onder leiding van een arbitraal team uit Frankrijk aangevoerd door scheidsrechter Francois Letexier. Pol van Boekel assisteert VAR Jerome Brisard.

Real Madrid is na vier wedstrijden nog foutloos en heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase na de winterstop. Napoli zal een resultaat willen meenemen uit Madrid om nummer drie SC Braga (Portugal) achter zich te houden.

Vergelijkbare berichten