Een mooie primeur deze maand voor Sander van der Eijk. De Nederlandse scheidsrechter heeft voor het eerst de leiding over een EK-kwalificatieduel. Ook Serdar Gözübüyük mag aan de bak in de interlandperiode.

Sander van der Eijk is door de UEFA aangesteld voor het duel tussen Slowakije en Lichtenstein. De thuisploeg is uitstekend begonnen aan de kwalificatiereeks en staan op een voorlopige tweede plaats achter Portugal. Lichtenstein wacht nog op zijn eerste punten in de groep.

Van der Eijk wordt in Bratislava bijgestaan door zijn assistenten Rogier Honig en Joost van Zuilen. Jochem Kamphuis is de VAR van dienst en wordt geassisteerd door Clay Ruperti. Dennis Higler is de vierde man. De aftrap is op maandag 11 september om 20.45 uur Nederlandse tijd. 

Kraker in Solna 

Ook Serdar Gözübüyük is aangesteld voor een wedstrijd in de EK-kwalificatie. De arbiter fluit aanstaande dinsdag de kraker tussen Zweden en Oostenrijk. Eerder dit jaar waren de bezoekers in Wenen nog met 2-0 te sterk.

Erwin Zeinstra en Johan Balder zijn de grensrechters in het Zweedse Solna. Het Nederlandse team wordt vervolledigd door vierde man Joey Kooij, VAR Pol van Boekel en assistent-VAR Rob Dieperink. De aftrap van het duel is om 20.45 uur Nederlandse tijd. 

Vergelijkbare berichten