Allard Lindhout is deze week op Europees niveau actief. De 36-jarige scheidsrechter heeft donderdag in de Conference League de leiding over het duel in groep H tussen Spartak Trnava en FC Nordsjælland. De aftrap in het Antona Malatinského Stadion is om 21.00 uur.

Lindhout wordt in Slowakije ondersteund door een geheel Nederlands team. Joost van Zuilen en Patrick Inia fungeren als assistent-scheidsrechters, terwijl Sander van der Eijk de vierde official is. De videoarbitrage is in handen van Jeroen Manschot (VAR) en Jochem Kamphuis (AVAR). De thuisclub is na twee speelrondes nog puntloos in de Conference League. Het Deense FC Nordsjælland boekte tot dusver een zege (7-1 tegen Ludogorets). Fenerbahce is koploper in deze groep H.

Europa League

Donderdag worden ook Clay Ruperti, Edwin van de Graaf en Pol van Boekel op Europees niveau ingezet. Zij zijn door UEFA aangesteld in de videoarbitrage van een aantal wedstrijden in de Europa League. Ruperti is VAR bij het duel Olympiakos Piraeus – West Ham United. Van de Graaf en Van Boekel fungeren als assistent-VAR bij respectievelijk Aris Limassol – Real Betis en Olympique Marseille – AEK Athene.

Vergelijkbare berichten