UEFA heeft scheidsrechter Danny Makkelie aangesteld voor het Champions League-treffen Young Boys – Rode Ster Belgrado. Om 21.00 uur fluit hij in het Wankdorf Stadion voor de aftrap van dit duel in groep G tussen de kampioen van Zwitserland en Servië.

Makkelie wordt dinsdag in de Zwitserse hoofdstad ondersteund door een bijna geheel Nederlands team. Hessel Steegstra en Jan de Vries fungeren als assistent-scheidsrechters. Marc Nagtegaal is de vierde official. Het videoarbitrageteam wordt gevormd door Clay Ruperti en de Sloveen Nejc Kajtazovic.

Beide teams maken geen kans meer op de knock-outfase van de Champions League. Wel strijden ze om voortzetting van het Europese seizoen in de Europa League. Manchester City en RB Leipzig hebben zich in deze groep al geplaatst voor de achtste finales van de Champions League.

Van Boekel VAR bij AC Milan – Borussia Dortmund

Pol van Boekel is dinsdag in de Champions League de VAR bij de ontmoeting tussen AC Milan en Borussia Dortmund. Beide teams maken deel uit van groep F waarin het nog razend spannend is. Alle vier ploegen – Paris Saint-Germain en Newcastle United zijn de overige clubs – hebben nog alle kans om de knockout-fase te bereiken. AC Milan – Borussia Dortmund staat onder leiding van de Roemeense arbiter Istvan Kovacs en begint om 21.00 uur.

Vergelijkbare berichten