Serdar Gözübüyük, Allard Lindhout en Danny Makkelie komen donderdag in actie in de EK-kwalificatie. Gözübüyük reist af naar Sevilla, Lindhout fluit in Tórshavn en Makkelie in Tirana.

In Sevilla staan Spanje en Schotland tegenover elkaar. Het duel is het topaffiche in Groep A van de EK-kwalificatie. Schotland is koploper met de maximale score na vijf wedstrijden, Spanje staat tweede met negen punten uit vier duels. Serdar Gözübüyük is de scheidsrechter bij dit duel. Hij wordt geassisteerd door Erwin Zeinstra en Johan Balder. Marc Nagtegaal is de vierde official, terwijl Pol van Boekel en Clay Ruperti respectievelijk VAR en AVAR zijn. De wedstrijd begint om 20.45 uur.  

Lindhout

Allard Lindhout komt een heel stuk noordelijker in actie. Hij heeft in Tórshavn de leiding over de wedstrijd tussen de Faeröer Eilanden en Polen. Lindhout wordt geassisteerd door Rogier Honig en Patrick Inia en heeft Jannick van der Laan tot zijn beschikking als vierde official. Jochem Kamphuis en Erwin Blank zijn de VAR en AVAR bij het duel in Groep E. Ook hier wordt om 20.45 uur afgetrapt.

Makkelie

Ook Danny Makkelie komt in actie in Groep E. Hij reist af naar Tirana voor de wedstrijd tussen Albanië en Tsjechië, met Hessel Steegstra en Jan de Vries als secondanten. Alex Bos is de vierde official, terwijl Rob Dieperink en Jeroen Manschot door de UEFA zijn aangewezen als VAR en AVAR. De wedstrijd begint eveneens om 20.45 uur.

Vergelijkbare berichten