Serdar Gözübüyük komt vandaag, dinsdag in actie in de Champions League. De 37-jarige arbiter is door UEFA aangesteld om de return in de derde voorronde tussen Sparta Praag en FC Kopenhagen in goede banen te leiden.

Het eerste duel tussen beide teams eindigde vorige week in Kopenhagen zonder doelpunten: 0-0. De winnaar plaatst zich voor de play-offs waarin het gaat strijden om een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Gözübüyük fluit in Stadion Letná om 19.00 uur voor de aftrap. Hij weet zich in Praag omringd door een geheel Nederlands team. Erwin Zeinstra en Johan Balder zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Jeroen Manschot als vierde official optreedt. Het VAR-team bestaat uit Dennis Higler (VAR) en Clay Ruperti (AVAR). 

Dieperink VAR

Rob Dieperink fungeert diezelfde avond als VAR bij TSC Bačka Topola – SC Braga, eveneens een duel in de derde voorronde van de Champions League. Hij ondersteunt de Deense arbiter Jakob Kehlet. Vorige week versloegen de Portugezen uit Braga de Serviërs in het heenduel met 3-0. De aftrap in de Noord-Servische stad is dinsdag om 20.00 uur.

Vergelijkbare berichten