Bereikbaarheid komend weekend van KNVB district NoordOost.

De KNVB is in verband met Pasen vrijdag en maandag gesloten | Online versie   In deze mail delen we een belangrijk verzoek van de afdeling wedstrijdorganisatie en informeren we je over onze beschikbaarheid in het Paasweekend. We naderen de eindfase van de competities. Met het oog op het inplannen van inhaalwedstrijden en het verwerken van gele en rode kaarten, is het van groot belang dat het digitale wedstrijdformulier zo spoedig mogelijk na de wedstrijd wordt afgehandeld. Ook is het belangrijk dat rapportages over rode kaarten of stakingen zo spoedig mogelijk met ons worden gedeeld. Mocht je problemen ondervinden met het afhandelen van het wedstrijdformulier, mail ons daar dan zo snel mogelijk over.

Bereikbaarheid Paasweekeind
Rond het Paasweekend is het bondsbureau gesloten en dat betekent dat onze bereikbaarheid in die periode anders is dan gebruikelijk.

Op vrijdag 7 april (Goede Vrijdag) en maandag 10 april (Tweede Paasdag) zijn wij NIET aanwezig.

Mocht je jezelf moeten afmelden voor een wedstrijd in het Paasweekend kan dat tot donderdagmiddag 16.00 uur via de gebruikelijke weg.

Als je jezelf na die tijd moet afmelden, kun je daarvoor bij de weekenddienst terecht. LET OP: de weekenddienst is pas bereikbaar vanaf 18.00 uur op vrijdagavond.

De weekenddienst is tijdens dit Paasweekend bereikbaar op: Vrijdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 8 april van 08.00 tot 15.00 uur. Zondag 9 april gesloten. Maandag 10 april van 08.00 tot 14.00 uur.
Wellicht ten overvloede, de gegevens van de weekenddienst vind je HIER.

Alvast een mooi Paasweekend toegewenst!

Met vriendelijke groet,   ​​​​​​​​​​​​​​Team Arbitrage NoordOost     Je ontvangt deze mailing omdat je bij ons bekend staat als KNVB-lid. Als je dergelijke service e-mailings van de KNVB niet meer wilt ontvangen, klik dan hier

Vergelijkbare berichten