Eindfase competitie en bereikbaarheid Paasweekend We naderen de eindfase van de competities. Met het oog op het inplannen van inhaalwedstrijden en het verwerken van gele en rode kaarten, is het van groot belang dat het digitale wedstrijdformulier zo spoedig mogelijk na de wedstrijd wordt afgehandeld. Ook is het belangrijk dat rapportages over rode kaarten of stakingen zo spoedig mogelijk met ons worden gedeeld. Mocht je problemen ondervinden met het afhandelen van het wedstrijdformulier, mail ons daar dan zo snel mogelijk over.

Bereikbaarheid Paasweekeind Rond het Paasweekend is het bondsbureau gesloten en dat betekent dat onze bereikbaarheid in die periode anders is dan gebruikelijk. Op vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag) en maandag 1 april (Tweede Paasdag) zijn wij niet aanwezig. Mocht je jezelf moeten afmelden voor een wedstrijd in het Paasweekend kan dat tot donderdagmiddag 16.00 uur via de gebruikelijke weg. Als je jezelf na die tijd moet afmelden, kun je daarvoor bij de weekenddienst terecht. LET OP: de weekenddienst is pas bereikbaar vanaf 18.00 uur op vrijdagavond. De weekenddienst is tijdens dit Paasweekend bereikbaar op: ·        Vrijdag 29 maart van 18.00 tot 20.00 uur. ·        Zaterdag 30 maart van 08.00 tot 15.00 uur. ·        Zondag 31 maart gesloten. ·        Maandag 1 april van 08.00 tot 14.00 uur. Wellicht ten overvloede, de gegevens van de weekenddienst vind je HIER.

Opmerkingen vanuit de weekenddienst Vanuit de weekenddienst ontvangen wij het bericht dat hun werk wordt bemoeilijkt door zaken die makkelijk te voorkomen zijn. Graag je aandacht voor onderstaande punten.
·        In het weekend bellen verenigingen regelmatig bezorgd naar de weekenddienst met de vraag waar de scheidsrechter blijft. Aan jou als official het verzoek om uiterlijk 45 minuten voor start van je wedstrijd op het complex te zijn. Meld je dan ook even aan in de bestuurskamer of het wedstrijdsecretariaat.
·        Ben je niet aangesteld en heb je geen wedstrijd, dan sta je op de reservelijst. De reservelijst wordt gebruikt om last-minute collega’s te vervangen die onvoorzien niet ingezet kunnen worden. Geen aanstelling en toch niet beschikbaar? Stuur dan voor het weekend een mailtje naar de algemene mailbox van scheidsrechterszaken om je verhindering door te geven. Dat voorkomt een onnodig telefoontje van de weekenddienst.
·        De weekenddienst is er in het weekend alleen voor het doen van heraanstellingen. Alle andere vragen, opmerkingen, verhalen die niets met een afmelding te maken hebben, kun je van maandag t/m vrijdag kwijt bij de collega’s van de afdeling arbitrage.  Alvast een mooi Paasweekend toegewenst!

Met vriendelijke groet, Team Arbitrage  

Vergelijkbare berichten