Danny Makkelie en Allard Lindhout komen deze week in Europees verband in actie. Beide arbiters zijn door UEFA aangesteld voor beslissende duels in de play-offs van de Europa League (Makkelie) en de Conference League (Lindhout).

Danny Makkelie reist naar Leskovac in Servië waar hij donderdag de return tussen FK Čukarički en het Griekse Olympiakos FC leidt. De aftrap is om 20.00 uur. Olympiakos verdedigt een 3-1 voorsprong uit het eerste duel. Makkelie wordt aan de zijlijn terzijde gestaan door zijn vaste assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij is de vierde official. Rob Dieperink en Erwin Blank vormen het VAR-team.

Lindhout naar Frankfurt

Lindhout fluit donderdag in Frankfurt de terugwedstrijd in de play-offs van de Conference League tussen Eintracht Frankfurt en Levski Sofia. De aftrap is om 20.30 uur. De heenwedstrijd in Sofia eindigde in 1-1. Lindhout wordt aan de zijlijnen geassisteerd door Rogier Honig en Patrick Inia. Sander van der Eijk is de vierde official. Jeroen Manschot en Clay Ruperti vormen het VAR-team.

Vergelijkbare berichten