Joey Kooij heeft aanstaande woensdag de leiding over het Conference League-duel tussen LOSC Lille en het Sloveense NK Olimpija Ljubljana. Allard Lindhout fluit een dag later Olympiacos FC-SC Freibrug in de Europa League.

Het duel tussen LOSC Lille en NK Olimpija staat op woensdag 20 september om 16:30 uur op de rol. Kooij wordt in Frankrijk bijgestaan door zijn assistenten Joost van Zuilen en Roy Albert de Nas. Edwin van de Graaf is de VAR van dienst met assistentie van Laurens Gerrets. Ook Jannick van der Laan reist af naar Lille, hij is de vierde man. 

Lille werd vorig seizoen vijfde in de Franse competitie en plaatste zich daarmee voor de voorrondes van de UEFA Conference League. NK Olimpija werd in datzelfde seizoen kampioen van Slovenië. Het andere duel in de groep gaat tussen KÍ Klaksvík en Slovan Bratislava. 

Europa League 

Op donderdag 21 september fluit Allard Lindhout om 21:00 uur Nederlandse tijd voor de aftrap van het duel tussen Olympiacos FC en SC Freiburg. Lindhout heeft op het veld gezelschap van assistenten Rogier Honig en Patrick Inia. Clay Ruperti en Erwin Blank zijn respectievelijke VAR en AVAR, Alex Bos is de vierde man. 

De huidige koploper van Griekenland neemt het op tegen het Duitse SC Freiburg dat vorig seizoen – met Mark Flekken op doel – knap vijfde werd in de Bundesliga. De twee ploegen zitten in de Europa League verder in een groep met West Ham United en het Servische FK Bačka Topola. 

Vergelijkbare berichten