Jochem Kamphuis is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Jong Portugal en Jong Andorra. Ook Pol van Boekel kreeg een internationale aanstelling, hij is aangewezen als VAR bij het EK-kwalificatieduel tussen Slowakije en Portugal.

Kamphuis

Kamphuis reist af naar Paços de Ferreira, waar de grootste talenten van Portugal en Andorra elkaar ontmoeten in de EK-kwalificatie. Voor de Portugezen is het hun eerste poulewedstrijd. Andorra kwam al drie keer in actie en speelde al die duels gelijk.

Kamphuis wordt in Portugal geassisteerd door Patrick Inia en Dyon Fikkert. Alex Bos is de vierde official in Paços de Ferreira. De wedstrijd begint vrijdag om 18.30 uur.

Van Boekel

Pol van Boekel komt vrijdag in actie als VAR bij de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Slowakije en Portugal. Hij volgt de wedstrijd samen met Edwin van de Graaf, die is aangesteld als AVAR.

De wedstrijd in Groep J van de EK-kwalificatie staat onder leiding van de Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg. Portugal is koploper in de groep met twaalf punten uit vier wedstrijden. Slowakije staat tweede met tien punten uit vier duels. De wedstrijd begint vrijdag om 20.45 uur.

Vergelijkbare berichten